Înscriere în Asociația Psihologilor din România

Vă mulțumim pentru interesul acordat Asociației Psihologilor din România (APR).

Pentru a vă înscrie în Asociație fie ca membru individual (cu drepturi depline), fie ca membru asociat, este necesar să parcurgeți un număr de pași.

1. În primul rând este nevoie să completați formularul de mai jos, cuprinzând un număr de date personale.

2. În al doilea rând, va trebui să ne trimiteți prin email, la adresa membri@apsi.ro, copii scanate ale următoarelor documente: (a) copia cărții de identitate, (b) copie diplomei de licență (pentru membri individuali, a unei facultăți de psihologie, pentru membri afiliați obținută de la orice alt profil de studii), (c) copii ale diplomelor de studii postuniversitare (master, doctorat etc.)

3. În al treilea rând, după ce com primi aceste date și documente, Consiliul Asociației va analiza candidatura dvs., iar în cazul unui rezultat favorabil, candidatura dvs. va fi acceptată. Veți primi această veste de la noi și în cel mai scurt timp va fi apoi generată o factură aferentă cotizației pentru primul an. Calitatea de membru se dobândește după achitarea facturii. Veți primi de la noi apoi certificatul de membru.

La fiecare etapa veți primi de la noi emailuri de notificare.

Nume:
Prenume:
Email:
Data nașterii [de ex. 1974-08-15, adica 15 august 1974]:
Adresa [strada, numarul, blocul, apartamentul etc.]:
Oraș:
Județ:
Cod poștal:
Telefon:
În caz că doriți ca factura să se emită pe numele unei organizații (firme), datele acesteia [nume, cod fiscal, numar registrul comertului, adresa]: